AK Rifles banner
621 - 633 of 633 Posts
View attachment 345624 W piątek po południu odebrałem mojego polskiego Tantala od TRA. To zdecydowanie mój ulubiony karabin, ponieważ był moim pierwszym AK. Zaczęło się jako konstrukcja Century Arms i nigdy nie byłem zadowolony z tego, jak się czuł i wyglądał. Brakowało mu tego sekretnego pyłu, wiesz, tego, którego Pizza Hut używał w latach 80. i 90.? Widząc ich wspaniałą pracę nad MD 65, który zbudowali dla mnie kilka lat temu, jestem pewien, że moja prośba była trochę dziwna, aby przebudować cały karabin? Podjęli się tego zadania i rozebrali go, aby złożyć go ponownie na odbiorniku Childers Polish Tantal, zainstalowali szynę boczną Tantal Specific i lufę AK builder CHF. Malowane wykończenie jest piękne, nie mogę się doczekać, aż wystrzelę z niego kilka nabojów.

Dzięki jeszcze raz TRA za przyjęcie mojej prośby i potraktowanie mojego ulubionego karabinu tak, jak na to zasługiwał.
WOW! To piękny karabin! Mogę tylko mieć nadzieję, że pewnego dnia będę posiadał coś, co wygląda tak wspaniale. :)
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!

Nadal lubię używać tych rosyjskich AKM-ów, które dla mnie zrobiliście, nawet jeśli ma to na celu tylko podziwianie ich, odkurzanie i wkładanie z powrotem do skrzyni. Jeśli ktoś nowy sprawdza konstrukcje w tym wątku i zastanawia się, czy powinien wysłać swoje rzeczy, przestań o tym myśleć i po prostu to zrób. Prawdopodobnie się nie zawiedziesz.

621 - 633 of 633 Posts