Forum Upgrade Bug Reports - Page 7
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 91 to 98 of 98
Like Tree1Likes

Thread: Forum Upgrade Bug Reports

  1. #91
    Junior Member

    Member #
    44017
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    ohio
    Posts
    13
    Liked
    0 times
    I cant post

  2. #92
    Administrator
    Supporting Member

    Member #
    1
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    289
    Liked
    63 times
    Something got your first post flagged as a suspicious (can't tell what) and so it was put into holding. All your subsequent posts have had the same treatment. Fixed now

    Kevin

  3. #93
    Senior Member

    Member #
    10244
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Colby, KS 67701-2326
    Posts
    887
    Liked
    159 times
    Quote Originally Posted by veraderock View Post
    Please post any bugs or concerns you have here.
    I just got my new phone. Moto Z Play.
    I'm not up to speed w/it yet. I'm having some issues with the Forum, the Files seem to operate normal.
    Right now, I'm trying to post feedback for a fellow and can't find the section.
    I changed browser, added Tapatalk.
    I can open the profile but no link to post feedback??
    Thanks, Michael

    Sent from my XT1635-01 using Tapatalk
    All Wars are Bankers' Wars

    "Gentlemen, I have had men watching you for a long time and I am convinced that you have used the funds of the bank to speculate in the breadstuffs of the country. You are a den of vipers and thieves."

    - Andrew Jackson

  4. Remove Advertisements
    TheAKForum.net
    Advertisements
     

  5. #94
    Administrator
    Supporting Member

    Member #
    1
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    289
    Liked
    63 times
    Quote Originally Posted by crslasher View Post
    I just got my new phone. Moto Z Play.
    I'm not up to speed w/it yet. I'm having some issues with the Forum, the Files seem to operate normal.
    Right now, I'm trying to post feedback for a fellow and can't find the section.
    I changed browser, added Tapatalk.
    I can open the profile but no link to post feedback??
    Thanks, Michael

    Sent from my XT1635-01 using Tapatalk
    Not all features are on Mobile and TapaTalk, might have to wait for desktop.

    Jeff M

  6. #95
    Junior Member

    Member #
    43881
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    The reset password (link sent to email, click link and email will be sent) - no emails being generated. Tried twice.

  7. #96
    Administrator
    Supporting Member

    Member #
    1
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    289
    Liked
    63 times
    Quote Originally Posted by tanker2000 View Post
    The reset password (link sent to email, click link and email will be sent) - no emails being generated. Tried twice.
    Could be your email domain is blocking our emails. Add the following to contacts / safe senders list and see if that helps.

    [email protected] and [email protected]

    Let me know if that works. Also, always check your Spam folders.

    - JB

  8. #97
    Junior Member

    Member #
    60969
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Gilbert town, Arizona
    Posts
    2
    Liked
    0 times
    Used to be able to select viewing of posts made within certain timeframes.

  9. #98
    Administrator
    Supporting Member

    Member #
    1
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    289
    Liked
    63 times
    Quote Originally Posted by Baduhenna86 View Post
    Used to be able to select viewing of posts made within certain timeframes.
    not sure what you mean by that. is that a view within the a thread or in the forum?

    Quote Originally Posted by tanker2000 View Post
    The reset password (link sent to email, click link and email will be sent) - no emails being generated. Tried twice.
    send me an PM with your account information. username and email.

    Lee

 

 
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7

Sponsors

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Any range reports on the SER II?
    By chtmg in forum Galil & Valmet Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 10-25-2007, 08:34 PM
  2. Any SAR Show Reports ?
    By jithaca in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-04-2006, 06:50 AM
  3. Who's got SLR-106 range reports?
    By cdvanns in forum General Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 11-03-2006, 04:17 PM
  4. Any range reports on the SLR-106 yet?
    By cms81586 in forum Bulgarian
    Replies: 9
    Last Post: 10-08-2006, 08:16 PM

Search tags for this page

news

Click on a term to search our site for related topics.