Forum Upgrade Bug Reports - Page 3
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 31 to 45 of 98
Like Tree1Likes

Thread: Forum Upgrade Bug Reports

  1. #31
    m03
    m03 is offline
    Senior Member

    Member #
    20684
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Everywhere
    Posts
    2,283
    Liked
    1253 times
    Quote Originally Posted by AK shooter View Post
    That didn't work. Received another email when you made the last post.
    It only works for threads you posted in after setting that option. You still have to remove subscriptions that were made prior to that.

    Forum Action -> General Settings -> My Subscriptions -> Subscriptions
    WTB: PO3.5x21p with 7.62 reticle

  2. #32
    Senior Member

    Member #
    83
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    NH
    Posts
    4,150
    Liked
    471 times
    Loading slowly.
    Buy It Cheap!
    Stack It Deep!

  3. #33
    Senior Member

    Member #
    19488
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    590
    Liked
    1 times
    So I can't push enter and get a new line......it's on MY computer then?

  4. Remove Advertisements
    TheAKForum.net
    Advertisements
     

  5. #34
    Junior Member

    Member #
    22991
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    25
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by AZGreg View Post
    a page or two is missing out of this thread https://www.theakforum.net/forums/82-...ml#post1508461
    The missing pages should be back now..

  6. #35
    Junior Member

    Member #
    22991
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    25
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by m03 View Post
    Two issues I spotted from a single thread:

    https://www.theakforum.net/forums/29-...hopefully.html

    1) Cyrillic characters got screwed up.
    2) My most recent post to the thread (from 2 weeks ago) has gone missing.

    Here's another thread that I know is missing 2-3 posts from 3+ weeks ago:

    https://www.theakforum.net/forums/29-...ge-pics-3.html
    The missing posts should be back now, and I've fixed those scrambled cyrillic characters..

  7. #36
    Junior Member

    Member #
    22991
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    25
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by GrantS View Post
    So I can't push enter and get a new line......it's on MY computer then?
    Try one of the other editors. Some don't work with all tablets, browser/OS combos, etc..:

    Settings -> General Settings -> Miscellaneous Options -> Message Editor Interface

  8. #37
    Junior Member

    Member #
    22991
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    25
    Liked
    0 times
    GrantS, what are your specs? Your computer type (desktop, laptop, tablet), your OS (Windows 8/7/6, OSX), and your browser (IE, Firefox, Chrome, Safari) ?

    Thanks!


    Quote Originally Posted by GrantS View Post
    So I can't push enter and get a new line......it's on MY computer then?

  9. #38
    Member

    Member #
    410
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Richmond, MI
    Posts
    54
    Liked
    5 times
    On another forum USMCE4retired posted he couldn't login. Not sure if he uses the same username here. Not trying to break any rules, just help a member who can't get it. Link to the thread he posted http://www.**********/forums/showthread.php?t=75346

    This is what he typed:
    Is anyone else having trouble accessing the ak forum?Since the site was updated I have had no success.I finally was able to attempt a login, then was informed that the system didn't support mobile devises. I am home uding the Wii, as always. Then found my way to the real login page. After clicking "login" the page will'not load and remains blank. Any idea as to what is happening?
    Last edited by 00RedZX-6R; 09-17-2013 at 02:54 PM.

  10. #39
    Junior Member

    Member #
    22991
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    25
    Liked
    0 times
    Are you sure that wasn't posted while we were performing the upgrade? Otherwise there should have been no problem for him to access the site, login or run a "forgot password" process..

    Quote Originally Posted by 00RedZX-6R View Post
    On another forum USMCE4retired posted he couldn't login. Not sure if he uses the same username here. Not trying to break any rules, just help a member who can't get it. Link to the thread he posted http://www.**********/forums/showthread.php?t=75346

    This is what he typed:
    Is anyone else having trouble accessing the ak forum?Since the site was updated I have had no success.I finally was able to attempt a login, then was informed that the system didn't support mobile devises. I am home uding the Wii, as always. Then found my way to the real login page. After clicking "login" the page will'not load and remains blank. Any idea as to what is happening?

  11. #40
    Junior Member

    Member #
    22991
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    25
    Liked
    0 times
    Just a quick follow up and warning for other users.. There is a known issue with the enhanced editor under Windows10 that affects the Enter key. The underlying tool is called "ckeditor" which does not currently support IE10. This is why you would need to switch to the standard editor for that browser.. (Or, you could always switch to the Chrome browser which has many benefits over IE personal opinion)..

    Quote Originally Posted by GrantS View Post
    So I can't push enter and get a new line......it's on MY computer then?

  12. #41
    Member

    Member #
    410
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Richmond, MI
    Posts
    54
    Liked
    5 times
    Quote Originally Posted by veraderock View Post
    Are you sure that wasn't posted while we were performing the upgrade? Otherwise there should have been no problem for him to access the site, login or run a "forgot password" process..

    He posted it today at 12:48 P.M

  13. #42
    Senior Member

    Member #
    8789
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Bog of Eternal Stench
    Posts
    1,936
    Liked
    194 times
    The calendar feature, if you create a new event is that something that everyone will see or is this a private calendar?

    Nm, I went to the FAQ and read about the Calendar
    You will see a 'Calendar' link near the top of the forums (if this option is enabled by the administrator). By default, the forums will have one Calendar that can be viewed and used by all members.
    Last edited by KrinkBusta; 09-17-2013 at 04:32 PM.

  14. #43
    Member

    Member #
    410
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Richmond, MI
    Posts
    54
    Liked
    5 times
    HE is stating he is stil lhaving trouble:

    His coments below:

    I have actually tried to gain access to the forum a couple times each day since the update. No luck so far.

    I am of a mind that it has something to do with using the Wii . If I can use someone's computer I will see if that will work. And I will report back and possibly confirm if the trouble is due to using the Wii.


  15. #44
    Member

    Member #
    22973
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    30
    Liked
    4 times
    I believe I have the IE10 / enter problem fixed. Someone having the issue please give it a try.

  16. #45
    Member

    Member #
    22973
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    30
    Liked
    4 times
    Quote Originally Posted by 00RedZX-6R View Post
    HE is stating he is stil lhaving trouble:

    His coments below:

    I have actually tried to gain access to the forum a couple times each day since the update. No luck so far.

    I am of a mind that it has something to do with using the Wii . If I can use someone's computer I will see if that will work. And I will report back and possibly confirm if the trouble is due to using the Wii.

    Unfortunately we do not have a Wii to do any testing with. That makes it very hard to troubleshoot the problem. I have enabled the "Mobile" broswer so he can try that skin and see if it works better for him.

 

 
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Sponsors

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Any range reports on the SER II?
    By chtmg in forum Galil & Valmet Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 10-25-2007, 08:34 PM
  2. Any SAR Show Reports ?
    By jithaca in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-04-2006, 06:50 AM
  3. Who's got SLR-106 range reports?
    By cdvanns in forum General Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 11-03-2006, 04:17 PM
  4. Any range reports on the SLR-106 yet?
    By cms81586 in forum Bulgarian
    Replies: 9
    Last Post: 10-08-2006, 08:16 PM

Search tags for this page

news

Click on a term to search our site for related topics.